ساحل دریا

ساحل دریا

دیگر لازم نیست به ساحل دریا بروید؛ ما ساحل دریا رابه خانه هایتان می آوریم.
ساحل دریا

ساحل دریا

دیگر لازم نیست به ساحل دریا بروید؛ ما ساحل دریا رابه خانه هایتان می آوریم.

قطب بندی انتخابات ریاست جمهوری 92



یک ماه دیگر انتخابات ریاست جمهوری آغاز می شود و آرایش سیاسی نیروها ، جریان ها ، احزاب ، گروه ها و جناح های سیاسی کشور تا روز قبل از ثبت نام بوی رقابت انتخاباتی به خود نگرفته بود.


آغاز اولین روز ثبت نام نوید شروع حرکتی نوین برای 4 سال آتی کشور بود ، حضور چهره ها سرشناسی چون حسن روحانی و کامران باقری لنکرانی اولین دو قطبی ثبت نامی ها را رقم زد. این دو قطبی در روز دوم ثابت ماند و در روز سوم نیز  با حضور علی فلاحیان تغییر خاصی نکرد . روز چهارم با اما و اگرهای جدیدی آغاز شد ؛ در این روز محمدرضا عارف ،  غلامعلی حدادعادل و محسن رضایی نیز آمدند ، در این روز نیز دوقطبی چپ و راست هرکدام شاخ و بالی زدند و به طرفی پراکنده شدند .


شاخص ترین اتفاق در روز پنجم شکل گرفت . نام نویسی  محمدباقر قالیباف ، ‌علی اکبر ولایتی ، ‌خصوصا در لحظات پایانی آن  حضور اکبر هاشمی رفسنجانی ، اسفندیار رحیم مشایی و سعید جلیلی معادلات سرد انتخابات را به تنور گرمی مشابه کرد که حرارت آن به خوبی قابل لمس شد .


اکنون اما آشنایان به ادبیات سیاسی انتخابات را دو قطبی چپ ( ملایم ) و راست ( چند شاخه ) نمی دانند. برخی آن را دو قطبی رفسنجانی – مشائی و بعضی نیز سه قطبی رفسنجانی – مشائی – جلیلی محاسبه می کنند.


از میان 600 ثبت نامی انتخابات ، 35 چهره ی شاخص ، 11 چهره ی مشهور ؛ فضا در اختیار سه چهره ی اخیر وبا کمی اغماض نفر چهارم آن ها قالیباف  ، جریان انتخابات را مدیریت خواهند کرد.


شاید اگر هاشمی نیامده بود یکی از ارکان این رقابت می توانست حسن روحانی باشد. اما با آمدن هاشمی حضور او کم رنگ است و حتی از دور رقابت ها به کناری خواهد رفت.


از میان این قطب ها اما دو قطبی رفسنجانی – مشائی ، مهمترین پازل انتخاباتی 92 را رقم خواهد زد و شاید همه ی حوادث انتخابات آتی به مثابه ی حاشیه ی باریک این دو قطبی خواهند بود. اما برای این دو قطبی نیز اما و اگر هائی همرا است:  اگر مشائی تائید نشود و یا اگر هاشمی تائید نشود.این پازل نیز چند گانه است و برای هریک بحث مفصلی لازم است.

نظرات 5 + ارسال نظر
سید مهدی طاهری یکشنبه 22 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 05:04 ب.ظ http://delnewesht.blogsky.com/

سلام
این چنین ذوق زدگی از شما جای تعجب دارد.

محمد ولی تکاسی شنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 09:24 ق.ظ http://mw1.blogfa.com

با عرض سلام و تبریک ایام خجسته ماه رجب
به استحضار شما فرهیخته گرامی می رساند:
دریافت سی دی " کتاب رامسر در آینه گردشگری" در وبلاگ رامسر شهر دریا و جنگل
دریافت سی دی " کتاب زمزمه های گیل مازی"(ترانه های فولکلوریک منطقه رامسر و حومه) از طریق وبلاگ جواهرده رامسر مکانی دیدنی و خاطره انگیز.

تکاسی

رامین شنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 10:16 ب.ظ

داداش این دوقطبی شما مثل دو قطب شمال و جنوب از کشور ما خیلی فاصله دارد . . قطبهای دیگه هم هستند که خیلی مشروعیت سیاسی بیشتری دارند. تا 30 خرداد انشاء اله

سلام
دوست خوب . این مقاله تحلیل بنده است.
شما هم می توانید قطب بندی های دیگر را معرفی نمائید و تحلیل خود را داشته باشید.

در ضمن انتخابات 24 خرداد است.

مونا جمعه 3 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 03:37 ب.ظ http://monalarijani.blogfa.com

با سلام و سپاس از شما_ ایمیلتان را دریافت نمودم .

منصور سه‌شنبه 7 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 12:35 ق.ظ

سلام مقاله قابل ستایشی بود. امیدوارم تحلیلهایتان در ادامه باز بخوانیم.
موفق باشید.

ممنون

ان شاالله

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد