ساحل دریا

ساحل دریا

دیگر لازم نیست به ساحل دریا بروید؛ ما ساحل دریا رابه خانه هایتان می آوریم.
ساحل دریا

ساحل دریا

دیگر لازم نیست به ساحل دریا بروید؛ ما ساحل دریا رابه خانه هایتان می آوریم.

انتخابات ریاست جمهوری و نگاه دو گروه رقیب به آن

 تا انتخابات آتی ریاست جمهوری فرصت بسیاری باقی نمانده است . روزها به سرعت سپری می شوند  در این بین اسامی افراد مختلفی برای انتخابات ریاست جمهوری شنیده می شود. اما پس از برگزاری اولین انتخابات ریاست جمهوری بعد از انقلاب ؛ تقریبا همه ی انتخابات با حضور پر رنگ دو طیف از گروه های تاثیر گذار در عرصه ی حاکمیت اولویت داشتند. این دو گروه که در اصطلاحی عام چپ و راست نامیده می شوند؛ در هر انتخابات به فراخور وضعیت موجود در جامعه ؛ با انتخاب نامی ؛ وارد عرصه ی انتخابات شده اند و یقینا در انتخاب آینده نیز با نامی نوین وارد عرصه ی انتخابات خواهند شد. 

موضع گیری جناح چپ یا اصلاح طلبان ؛ جناح راست یا اصولگرایان و طیف میانه ی این دو در انتخابات آتی چگونه است ؛ مبحثی است که مورد کنکاش قرار گرفته است.   

 

مروری کوتاه بر انتخابات گذشته  

اصلاح طلبان پس از کنار ماندن از عرصه ی قدرت راه های مختلفی را برای رسیدن به قدرت پیمودند. صرف نظر از رد صلاحیت برخی از آنان در انتخابات مجلس ؛ توفیق چندانی در جلب نظر عموم مردم نداشتند و توجیهشان عدم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بوده و رویاهای خود را با برانگیختن آرای خاموش ملت  (  عنوانی که به رای ندادن جمعی از مردم اطلاق کرده اند. ) در آمیخته اند. 

برای اصلاح طلبان ؛ تشتت تصمیم گیری در انتخابات ریاست جمهوری قبل و سردرگمی آنان برای داشتن یک کاندیدای مورد وثوق عاملی بود که باعث شکست سنگین آنان در انتخابات قبل شد و آنان را برآن داشت تا متحد کسی شوند که پیشتر با سیل تهاجم غیرمنصفانه ی خود باعث سیاه نمائی وی شده بودند. 

هاشمی رفسنجانی مرد همیشه در قدرت نظام جمهوری اسلامی در کمتر از هفته ای مورد توجه اصلاح طلب ها شد و این عامل پیش از آن که کمکی به ایشان نماید دوگانگی برخورد ناصواب اصلاح طلبان را به رخ مردم نمایان کرد ؛ و شاید مردم نه به خاطر پشت کردن به اصلاح طلبان بل به خاطر سیاه نمائی هائی که همان اصلاح طلبان علیه او انجام داده بودند و در این لحظات حساس اصولگرایان نیز بیش از پیش بر سیاه نمائی و اشرافیگری او صحه گزاردند ؛ باعث رویگردانی مردم از مرد عرصه های خطر نظام شد و ترجیح دادند چهره ی ناشناخته ؛ کم تجربه و امتحان پس نداده ی رقابت را به جای او برگزینند. 

در جناح مقابل با آنکه تعدد کاندیداها مطرح بود ؛ اما تشتت در تصمیم گیری نبود. آن ها ازفقدان یک شخصیت مورد وثوق رنج می بردند و تنها راه پیروزی را تعدد گزینه های قابل قبول می دانستند. بنابراین از هرسلیقه ی موجود با نگاه متفاوت گزینه ای را برگزیدند و از میان چند گزینه ی مطرح با شکستن آرای سنگین رقیبی چون هاشمی رفسنجانی او را در ورود به جایگاه ریاست جمهوری در مرحله ی اول ناکام گذاردند . استراتژی منظمی که پاسخ روشن آن را دریافت کردند و به اهداف اولیه دست یازیدند. هرچند هر کدام از آن کاندیداها با نگاه و سلیقه ای خاص و با حمایت بخش مجزائی از اصولگرایان وارد عرصه شده بودند.   

 

اصلاح طلبان و انتخابات آتی    

اعلام زودهنگام نامزدی مهدی کروبی اولین اتفاق در این طیف فعال سیاسی کشور بود. اتفاقی که اکثر طرفداران و فعالان آن دست کم  تعجب کردند. جدای از این اتفاق زود هنگام و اعلام مواضع صریح و شفاف این شیخ مجرب ؛  می توان به بخت بالای او در دوره ی قبل اشاره کرد. آن زمانی که کمتر کارشناسی احساس مقبولیت او را می کرد ؛ رای بالای مردم به او ؛  وی را شامل مشروعیتی دوچندان کرد. این امر شاید یکی از دلایل مهم اعلام نامزدی از طرف اوست. بی شک همانگونه که ایشان در دوره ی قبل و با شعار پرداخت نقدی یارانه ی ۵۰ هزارتومانی توانست دل مردم را به دست آورد ؛ هم اینک نیز می تواند با ابتکاری نو ؛ میدان دار انتخابات آتی ریاست جمهوری شود. 

ایشان در این دوره با یک بد شانسی بزرگ مواجه شده اند و آن اعلام حضور میرحسین موسوی از یک طرف و ورود سید محمد خاتمی از طرف دیگر است. دو وزنه ی بزرگ اصلاح طلبان که ورود اسمشان باعث محو شدن اسم شیخ اصلاحات شده است. 

میر حسین موسوی و سید محمد خاتمی دوشخصیتی هستند که به لحاظ کاری و سلیقه ای کمی متفاوت با دیدگاه رهبری قلم و قدم برمی دارند و اولی تجربه ی دو دوره نخست وزیر ی در زمان ریاست جمهوری ایشان که  مورد وثوق امام نیز بوده است و دومی دو دوره ریاست جمهوری در زمان رهبری ایشان را به عنوان تجربه ی کاری پشت سر دارند. 

اما استراتژی اصلاح طلبان و طیف بندی آن ها نه تنها بر گرد شیخ اصلاحات نچرخید بلکه به سمت و سوی این دو سید مجرب گسیل شده است. شعار « یا من می آیم یا میرحسین » خاتمی ؛ از یک طرف و سفرهای استانی ایشان از دیگر سو  ؛ کمی اصولگرایان را مضطرب کرده است. حضور پر رنگ میرحسین در انظار عمومی پس از دو دهه و انتقادهای مستدل او  کفه ی ترازوی انتخابات را به سمت اصلاح طلبان سنگین کرده است. 

اینک به نظر بنده اصلاح طلبان به مدد تجربه ی دموکرات ها در آمریکا و پیروزی قابل پیش بینی  اوباما در انتخابات می خواهند نسخه ی ایرانی آن را برای انتخابات آتی ریاست جمهوری اجرا کنند. 

در انتخابات آمریکا تا نزدیکی انتخابات بحث بر سر ورود هیلاری کلینتون بود و اوباما ؛ انگار کاندیدائی به نام مک کین از جمهوری خواهان وجود ندارد. این استراتژی دموکرات ها جواب داد و افکار عمومی آمریکا تا زمان انتخابات مقهور این حربه بود که بالاخره کلینتون یا اوباما. اما به ناگاه ورق برگشت و همه ی دموکرات ها ( بخوانید افکارعمومی آمریکا ) برنده ی جدال را اوباما معرفی کردند و ناخود آگاه در نزدیکی انتخابات پیروزی بلامنازع فردی بود که یک بار پیروز شده است... 

اینک پیش بینی می شود که به زودی سید محمد خاتمی نامزدی در انتخابات را اعلام نخواهد کرد و بحث بر سر دوگانه ی میرحسین و خاتمی و انتخاب یک از این دو تا حدودی برنده ی انتخابات آتی را در میان افکار عمومی معرفی خواهد کرد.   

البته هریک از این دو معذوریت هائی نیز دارند که سبک سنگین این مهم در معرفی کاندیدای اصلاح طلبان موثر است. 

 این نکته را هم باید اضافه نمود که تفاوت فرهنگی ایران و آمریکا نباید نادیده گرفته شود. مردم ایران از بازی کردن و فرصت سوزی رویگردانند و برخلاف آنچه که نشان می دهند در دقیایق پایانی تصمیم های شگفت انگیز می گیرند.

 

و نکته ی مغفول این بازی سیاسی ندیده شدن مهدی کروبی است و با آن که ایشان از مدت ها پیش نامزدی در انتخابات را اعلام کرده اند در وانفسای بحث میرحسین و خاتمی گم شده است. 

 

اصولگرایان و انتخابات آتی  

اما در این سوی خط طیف موسوم به اصولگرایان دچار مشکلات دیگری شده است و فارغ از حرکت زیرکانه ی اصلاح طلبان هنوز در ماه عسل پیروزی تیرماه ۸۴ مانده است. 

اصلی ترین گزینه ی اصولگرایان محمود احمدی نژاد می تواند باشد . حمایت همه جانبه ی رهبر معظم انقلاب از او ؛ تجربه ی یک دور ریاست جمهوری ؛ انرژی سرشار او ؛ سرزدن به همه ی استان های کشور ؛ تشکیل جلسات دولت در استان ها و تصویب مصوبات خوب و قابل قبول از نقاط قوت او به شمار می رود  اما عملکرد ضعیف ایشان در بخش اقتصادی و فشارهای وارده به مردم ناشی از آن عملکرد از یک سو و تک روی های ایشان در مدیریت کشور از دیگرسو ؛ و نیز ضعف اجرائی در عملیاتی کردن مصوبات سفرهای استانی وجود وحدت رویه در میان اصولگرایان را با مشکل روبرو کرده است. 

طرح عبور از احمدی نژاد و داشتن مخالفین و موافقین جدی برای ادامه ی ریاست جمهوری ایشان ؛ موضوع دیگری است که باعث سردرگمی این طیف شده است. 

نداشتن گزینه ی مناسب و مورد وثوق همه ؛ از دیگر معضلاتی است که اصولگرایان با آن دست و پنجه نرم می کنند. اگر در اردوگاه اصلاح طلبان حداقل سه گزینه ی مطرح وجود دارد در این طرف بجز احمدی نژاد گزینه ی مطرح جدی وجود ندارد. البته در این طیف وجود افرادی چون محمد باقرقالیباف می تواند مایه ی دلگرمی اصولگرایان باشد . فعالیت های گسترده ی او در نیروی انتظامی و شهرداری تهران خاطرات خوشی را برای مردم به ارمغان آورده است ؛ اما مخالفین جدی او در اصولگرایان خصوصا حامیان دولت فعلی ؛  نقطه ی آسیب پذیر او و طیف هواخواه او خواهد بود. 

از مشکلات دیگر اصولگرایان تعدد گزینه های مدعی ریاست جمهوری در آن هاست. تقریبا همه ی آن هائی که از دولت احمدی نژاد اخراج شدند همینک دایه دار نامزدی انتخابات ریاست جمهوری هستند.  

جالب تر از همه ی موارد فوق نا امیدی بخشی از طیف اصولگرایان از بدنه ی خودشان است. پیشنهاد عجیب علی اکبر ناطق نوری برای تشکیل دولت ائتلافی و حضور عقلای اصلاح طلب و اصولگرا در آن و  استقبال حزب کارگزاران سازندگی از آن پیش از آنکه نگرانی اصولگرایان از عملکرد فعلی را نمایان کند ؛ غافل از این موضوع نیست که پیروزی را دور از دسترس می بینند. و با پیشنهاد دولت ائتلافی خواهان حفظ حداقلی در چارچوب دولت بعدی خواهد بود. هرچند این پیشنهاد با برخورد تند حامیان دولت مواجه شد ؛ اما هنوز از شدت پیگیری آن کاسته نشده است.   

آن چه مسلم است هر دو طیف دنبال تسخیر کامل دولت آینده هستند و فقط در شرایط سخت و دشوار است که ممکن است برای داشتن مقبولیت حداکثری دست به ائتلاف سیاسی بزنند.البته ائتلاف آن ها به هیچ وجه به معنای هم دل و هم داستان بودن نخواهد بود.

 

سپاسگزار خواهم شد نظرات ارزشمند شما را نیز بدانم.

نظرات 29 + ارسال نظر
علی رستمی شنبه 12 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 07:29 ب.ظ http://aerostami.blogfa.com

با سلام:
مطلب شما بسیار خوب و نزدیک به واقعیت بود اما نکات ذیل قابل ذکر است :
1- در ایران مانند آمریکا انسجام تشکیلاتی وجود ندارد و فاکتورهایی که خارج از قواعد عمل می کنند بسیار است.
2- حمایتهای رهبری بیش از هر مساله ای تاثیر گذار است چرا که ابزار قدرت و اعمال آن دست ایشان است.
3- ممکن است بحث کاندیداتوری چند نفر در جناح اصلاحات برای تایید صلاحیت شدن حداقل یک نفر باشد.

علی رجبی شنبه 12 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 11:58 ب.ظ http://falsafeh1386.blogfa.com/

جناب مهندس حلاجیان گرامی

هم طور که اشاره کردید (و پیش بینی هم میشود) در انتخابات آینده، رقابت احتمالی میان یکی از دو سید اصلاحات و دکتر احمدی نژاد است.
به نظر اینجانب در این اتنخابات به شدت شاهد جنگ تبلیغات سنگینی خواهیم بود.
به عنوان یک مسلمان و یک ایرانی امیدوارم آن کس برای ایران بهتر باشد به عنوان رئیس جمهور پیروز میدان باشد. (اگرچه شخصا اصولگرایان را ترجیح میدهم)

م یکشنبه 13 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 10:15 ق.ظ http://freeramsar.blogfa.com

مهندس جان سلام .
مطالبتان را پرینت می گیرم و مطالعه میکنم و سر فرصت نظرم را به شما ارائه میدهم.
تشکر میکنم از شما که مرا به وبلاگتان دعوت نمودید.

سلام
و ممنون از لطفتان

صمدی یکشنبه 13 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 03:55 ب.ظ http://sitra.blogfa.com

سلام
من که شخصا تمایل دارم که میر حسین موسوی رئس جمهور ما باشید .
اما این هم بگم که در یک نظر سنجی که در وبلاگ خودم داشتم .
اقای خاتمی با اختلاف از اقای احمدی نژاد جلو هستند . و با همین اختلاف اقای موسوی بعد از اقای احمدی نژاد قرار گرفته است ..

به نظرتون ایا حضور فردی چون اوباما در امریکا بر انتخاب نهادهای قدرات در ایران برای حمایت از شخصی خاص تاثیر گذار هست ؟
شاد باشید

از حامیان خودت در انتخابات مجلس یکشنبه 13 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 09:55 ب.ظ

تحلیل آنچنانی ندارم فقط چون خواسته بودی از من خلاصه بهت میگم:
اگه اصولگرایان متفقا با احمدی نژاد اجماع کنند و اصولگرایان کاندیدای رای آوری دیگری معرفی نکنند و کروبی هم بمونه میرحسین هم نیاد خاتمی چنان شکستی بخوره که متهم اصلیش جبهه مشارکت و اصلاح طلبان میشن.
اگه فرض های فوق عملی بشه
این پیش بینی را بعدها ببینید

آشتی دوشنبه 14 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 08:19 ق.ظ http://oftadamazpa.blogfa.com

آپم با :
عاشقی جرم قشنگیست به انکار مکوش ...

[ بدون نام ] دوشنبه 14 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 03:25 ب.ظ http://www.daryanews.com

سایت خبری تحلیلی مازندران آماده تعامل دوطرفه اخبار یادداشت ها و تحلیل های شما درباره مازندران می باشد 09368839797

سرمدستان دوشنبه 14 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 04:37 ب.ظ http://sarmadestan.blogfa.com

مهدی جون سلام
مجبور نیستی انشا بنویسی
چهار تا کلمش کن تا بشه زود خوند
این همه وبلاگ
با هر کدوم یه شاخ سلامتی
باید زندگی رو تعطیل کرد
برقرار باشی
یا علی

سلام
ممنون از اومدنت
و سپاس از پیام خوبت
بعضی از مباحث رو نمی شه کوتاه نوشت.

حسن سه‌شنبه 15 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 03:25 ب.ظ http://www.hassanak.blogfa.com

سلام دوست خوبم
امیوارم حالتون خوب باشه
وبلاگ زیبا و پر محتوایی داری معلومه خیلی براش زحمت کشیدی !!!!!!!!!!
خیلی با سلیقه و جالب نوشتی
من آپم اگه وقت کردی به وبلاگ حقیرانه منم یه سری بزن خوشحال میشم


شاد باشی و سر بلند



یا علی

یه همشهری سه‌شنبه 15 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 06:14 ب.ظ

مهندس جان سلام
تو رو دوست دارم و مطالب زیبات رو همیشه می خونم
حتی این روزا هم به سی دی انتخاباتیت سر می زنم

پیروزی اوباما رو حدس زده بودی
گفته بودی که استان جدید تو غرب مازندران شکل نمی گیره بهتره که فرمانداری کل یا منطقه ی ویژه اقتصادی بشه. دمت گرم فرمانداری کل شد و حدست درست بود.
گفته بودی برای حل مشکل شمال لازم ائتلاف کاندیداها یا نمایندگان شمال شکل بگیره. خیلی ها تازه به این ایده رسیدن.
گفته بودی برای موفقیت در منطقه اتاق فکر لازمه . بعضی ها به این ایده رسیدن اما نمی دونن چه کارکنن.
گفته بود درد مردم نداشتن نماینده فعال در مجلس و کم حضور در منطقه است. آره هنوز این مشکل پابرجاست
گفته بودی....
مهندس جان
هرجا هستی موفق باشی
تلاش و صداقتت ستودنیه.
امیدوارم دوره ی بعد فعال تر و محکم تر گام برداری.

تک تیر انداز چهارشنبه 16 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 04:38 ب.ظ

سلام
نظرم تلفنی به عرض تان رساندم و کمک تحلیل ما هم بود
و چرا به ایده های توجه نمی کنند
من دوستی دارم الان نماینده مجلس شورای اسلامی است موفقیت خودشو مدیون شکست دوره های قبل می دونه میگه من از نظرات و سخنرانیهای دیگران چنین شدم و الان هرچه دارم از رقباست تمام طرح های که انها ارائه می داند الان من دارم بدون دوندگی اجرا می کنم یعنی تفکر انها برای رسالت خودشان من در دستور کارم گذاشتم
موفق باشی نظرات دیگران هم خواندم
ولی کج خیال دوستانتان نباید باشند روند انتحابات همان دقیقه نود است مثل فوتبال

رجبی چهارشنبه 16 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 10:59 ب.ظ http://www.paskoocheha.blogfa.com

با سلام به آقای حلاجیان
مطلب خوب و منطبق بر واقعیات بود هر چند در حد جمع بندی وقایع اخیر بوده و در آن ردی از پیشگویی وجود ندارد.
معتقدم نه خاتمی فعلی همانی است که در ذهن طرفدارانش تصور می شود و نه احمدی نژاد فعلی همان احمدی نژاد ۸۴ ، خاتمی اگر بیاید هیچگاه از چارچوب بیرون نخواهد زد و با رهبری همگام تر است و تاکید او بر اصول بیشتر و نیز احمدی نژاد بر انبان نشاط و جوانی و تحرک خود اینک تجربه را نیز افزوده است، دیگر نه خاتمی عدالت را فدای ترقی مدعایی خود می سازد و نه احمدی نژاد پیشرفت را قربانی عدالت من در آوردی خود ، هر دوی این ناهمجنس اینبار بر مدار عدالت و پیشرفت توامان اند، اما در این بین موسوی را نمی توانم تعریف نمایم چرا که مدتهاست از فکر و نظر او در عرصه سیاست اثری نیست، فقط امیدوارم که همان موسوی دهه 60 نباشد.

شاخ نبات شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 05:01 ب.ظ http://elaheyenaz-s.blogfa.com

سلام جناب ...

ممنون از لطفتون...

اما بنده از رامسر نیستم.... از رامسر هدیه برام فرستادن...همین...

موفق باشید و پیروز

آشتی دوشنبه 21 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 04:50 ب.ظ http://oftadamazpa.blogfa.com

آپم با :
همیشه قلک فرزندهایتان پر باد ...

حاج محسن چهارشنبه 23 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 02:36 ب.ظ http://www.mohsenrashid.persianblog.ir

سلام
خوشحالم که با شما آشنا شدم .
تحلیل خوبی داشتید .
البته خوب بودن به معنی درست یاغلط بودن نیست .
بلکه منطق و صغرا و کبرای آن خوب است .
من در باره تحلیل شما نظری نمیدهم .
ولی اگر میرحسین نامزد شود من به کس دیگری رای نخواهم داد .
حتما به من سر بزن و مرا از نظرات و نقد خویش بهره مند کن .
خدا نگهدار .

علی رضا احمدی پنج‌شنبه 24 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 09:39 ب.ظ http://rahebibargasht.blogfa.com/

سلام
مطلبتان را خواندم
با مطلبی در مورد انتخابات بروزم
یا حق

طاهری نیا دوشنبه 28 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 03:30 ب.ظ http://rtaherinia.blogfa.com

سلام.
مقایسه جالبی بود.
با روز برفی (2) بروزم.

سعید سه‌شنبه 29 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 09:43 ق.ظ

لطفاً به همکارانتان در صدا وسیما بفرمایید اینقدر بیخود از احمدی نژاد طرفداری نفرمایند بقیه هم آدمند

سلام
با تشکر از لطفتان
بنده در واحد فنی هستم و با واحد تولید و پخش هیچ ارتباطی ندارم
با نظر شما و افراط در حمایت از ایشان موافقم
با سپاس

م سه‌شنبه 29 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 10:41 ق.ظ http://www.freeramsar.blogfa.com

مهندس جان سلام
خوبید شما؟ وقت بخیر
اقای مهندس من درباره رامسر دونبال چند تا مطلب بودم متاسفانه به چند تا کتابخانه رامسر که سر زدم ۱ـ۲ جلد کتاب بیشتر در مورد رامسر نبود اونها هم تو دست اعضا بود من موندم دست خالی
نظرتون چیه؟

سلام دوست خوب
ای کاش می نوشتید درباره ی چه موضوعی
تا شاید کمکتان می کردم.
با سپاس

کورش پنج‌شنبه 1 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 12:41 ب.ظ http://www.noorandish.blogfa.com

سلام فرقی ندارند اما مجبوریم برای شروع استحاله به خاتمی رای دهیم تا بعد 0000

آوای رامسر جمعه 2 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 10:55 ق.ظ http://ramsartoday.blogfa.com

سلام استاد
با اخبار جدید از رامسر و عکس های رامسر آپم

آوای رامسر شنبه 3 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 12:21 ب.ظ http://ramsartoday.blogfa.com

سلام استاد
ممنونم که به من سر زدید و از نظرتان هم خوشحال شدم

الانم با ۲ خبر جدید آپم

آوای رامسر دوشنبه 5 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 07:05 ب.ظ

sory
http://salamatramsar.blogfa.com
یا ندای سلامت

رضا چهارشنبه 7 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 05:47 ب.ظ http://daryadim.blogspot.com/

با سلام
از اینکه همیشه به دریادیم سر می زنی خوشحالم و تشکر می نمایم در فضای سیاسی امروز ایران همه دنیا منتظر است رئیس جمهور بعدی را با ایده ها و سیاستهای جدید ببیند از این بازار گرمی های احزاب و کش و قوس های سیاسی آمدن و نیامدن که بگذریم مردم بدنبال آرامش اقتصادی و مهار تورم و بهبود زندگی در عرصه اقتصادی بوده و در عرصه سیاسی بدنبال فضای سالم و بدون درگیری و تعامل می باشند اگر چه در این دید گاه صحبت از آمدن جناب آقای خاتمی و اصول اصلاح طلبی است اما سیاست های نچندان روشن و راسخ اصلاح طلبان این زمینه را فراهم نساخته است از سوی دیگر آمدن چهره ای جدید (اگر چه دارای ایده های جدید در طرح و نقشه اقتصادی ) اما باز هم آزمون و خطا را در این زمینه در بر خواهد داشت از سوی دیگر حامیان رئیس جمهور که پس از یک دوره سخت در خصوص برخورد و تعامل با مسائل و مشکلات داخلی و خارجی به یک منطق اقتصادی و راهکار بین المللی همزمان با عدالت اجتماعی دست یافته اند وظیفه آنان را دو چندان مشکل می سازد البته چارچوب های اقتصادی و سیاسی مشخص گردیده و مدیریت آن توسط رئیس جمهوری بعدی بسیار مهم می باشد.
با تشکر
وبلاگ دریادیم با آخرین و تازه ترین خبرهای رامسر و غرب مازندران و همچنین لینک خبرهای روز منتظر نظرات شماست.

سیدابراهیم میرحسینی جمعه 9 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 02:16 ق.ظ http://vagooyeha.blogsky.com

سلام مهندس جان!
مقایسه تون جالب بود.
ولی همه اینا هست و همشم نیست. یه امر پارادوکسیکاله.
من
اپم.سر بزنین خوشحال می شم.
عزت عالی مستدام

طاهری نیا شنبه 10 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 01:30 ب.ظ http://www.rtaherinia.blogfa.com

سلام.
دست نوشته ها با یک "هذیان" بروز است.
جدی نگیرید!
متشکرم!

کژدم شنبه 10 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 05:29 ب.ظ http://ramsar2020.blogsky.com/

نمیای

آوای رامسر یکشنبه 11 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 12:44 ب.ظ http://ramsartoday.blogfa.com

سلام استاد
با اخبار جدید آپم
در آینده ای نزدیک وبلاگ آوای رامسر به آدرس
www.sakhtsar.com تغییر نام می دهد.
مرسی از اینکه دائم به من سر می زنید و مرا با نظرات زیبایتان خوشنود می کنید

mahbod یکشنبه 18 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 04:41 ب.ظ

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد