ساحل دریا

دیگر لازم نیست به ساحل دریا بروید؛ ما ساحل دریا رابه خانه هایتان می آوریم.

ساحل دریا

دیگر لازم نیست به ساحل دریا بروید؛ ما ساحل دریا رابه خانه هایتان می آوریم.

چند درس از امام مهربانی ها

سخن مدیر مسوول نشریه ی « ساحل دریا » شماره ی 42  ؛ 15 شهریور ماه  1393



در ذهن ایرانیان میهمان دوست ، اگر هیچ خاطره ای از امام مهربانی ها ، پیشوای هشتم شیعیان ،  به یادگار نمانده باشد ، ضمانت آهوی زخم دیده ، خاطره ای است که از کرامت امام رضا علیه السلام ، نقل همه ی محافل و مجاس است. این حکایت سینه به سینه و نسل به نسل روایت شده است و از نسل آهوان ضمانت شده ، اینک خاک خراسان کم ندارد !!


درس بزرگی که ثامن الحجج به همه ی انسان ها داده است ، رعایت حقوق همه ی موجودات است. خواه این موجود انسان باشد یا حتی حیوانی چون آهو.


گم شده ی امروز نسل حاضر،  فراموشی مهربانی و رافت است. آن قدر در " خود " غرق شده است که " خدا " در بوته ی فراموشی قرار گرفته است و آن قدر " بی خود " شده ایم که زحمات بزرگان ، والدین ، بستگان و دوستان دیده نمی شوند و دیگر حواسمان به همسایگان همجوار و دیوار به دیوار نیست.


تلاش برای رشد و توسعه ی دنیائی ، در عین بی توجهی به ذخارف دنیا ، درس بزگ دیگری است که علی فرزند موسی کاظم علیهم السلام  ، در اوج قدرت زمامداری اش به همه نشان داد. شعاری که ریشه اش در آموزه های جد بزرگوارش علی علیه السلام آشکارا فریاد شده است : " در اوج قدرت ، انسان باش " و به زبانی عتاب آلود تر امام حسین علیه السلام در روز عاشورا بر زبان مبارک جاری کرد : که " اگر دین ندارید ، لاقل آزاد مرد باشید "


اگر از میان خیل خصیصه های الهی امام رضا علیه السلام ، مهربانی ، تلاش برای توسعه ، بی توجهی به دنیا ، انسان بودن و آزادمرد بودن را همه پیشه ی خود کنند ؛ دیگر از نابرابری ، ظلم ، تعدی و تجاوز به حقوق دیگران ، اثری نخواهد ماند و آن گاست که همه می توانند ضامن آهوی دربند و رنج دیده باشند و آهوان نیز می دانند که در پس این ضمانت ، بازگشت مجددشان ، آزادی را برایآن ها به ارمغان خواهد آورد.

 

 

عظمت باز یافته

سخن مدیر مسوول نشریه ی « ساحل دریا » شماره ی 41  ؛ اول شهریور ماه  1393




از سال 1310 که رامسر با ساخت هتل و بلوار کازینو ( معلم فعلی ) از بافت سنتی خارج شد و با ساخت ویلاهای چهارصد دستگاه ، لیدو و شهرک های دیگر ، وارد فضای گردشگری گردید تا امروز نامش پر آوازه بوده است. فراز و فرود میزان گردشگر با وقایعی چون انقلاب ، جنگ ، مشکلات اقتصادی و پس از آن ، از شهرت رامسر نکاست.


ضمن قدر دانی از زحمات همه ی مسوولین زحمت کش ، انتصاب سید جلیل مرتضوی به عنوان امام جمعه و تلاش های قابل ستایش او و روی کار آمدن  دولت یازدهم و سیاست های اعتدال گرانه اش و انتصاب حسین شعبان سروری به عنوان فرماندار رامسر ، رویکردی نوین در مدیریت شهری شکل گرفت. رونق بیش از پیش برگزاری جشنواره های مختلف از جمله گل گاوزبان ، بهار نارنج و برگزاری مسابقات محلی اسب سواری ، والیبال و کشتی  ؛ زنده شدن پر رنگ تر آئین های سنتی تیرماه سینزه ، مسجد ِگل کار و آمادگی برای برگزاری همایش های ملی و بین المللی از یک سو و برگزاری مراسم مذهبی و ملی  قوی و در خور تحسین مانند یادواره ی شهید حسین خلعتبری ، شهدای دالخانی ، شهدای رامسر ، نماز عید فطر ، نماز عید قربان ، شب های قدر از دیگر سو ؛ همه و همه از بازگشت به عظمت پیشین رامسر خبر می دهد. 


آمادگی بیش از پیش برای برگزاری چنین همایش های بزگ  و اندیشه برای احداث و تکمیل زیر ساخت های مورد لزوم آن ؛ ساخت سالن ها و تالارهای مدرن با پیش بینی تجهیزات مورد نیاز سرمایش ، گرمایش ، صوت ، نور ، تصویربرداری و ادوات دسترسی آسان و پر سرعت اینترنت ؛ پیش بینی و صدور مجوز ساخت و حمایت از مراکز مهمان پذیر و هتل در شان میهمانان حاضر در همایش ها ، نگاه ویژه به مراکز تفریحی و گردشگری از جمله مراکز آب درمانی ، ساحل و مراکز گرشگری ؛ نیاز امروز رامسر می باشد .


اگر قرار است به گفته ی فرماندار رامسر ، شهرستان مرکز همایش های ملی و بین المللی شود ؛ بدون افزایش زیرساخت های لازم ، امکان عملی برای آن حادث نخواهد شد. با امکانات موجود در شهرستان ، برگزاری همایش های ملی و بین المللی نه تنها منفعتی برای رامسر نخواهد داشت بلکه باعث دور شدن سازمان ها و وزارت خانه ها از رامسر خواهد شد.